Qui som?

L’ASSOCIACIÓ CATALANA D’ASSESSORS FISCALS, COMPTABLES I LABORALS (ACAT), fundada el 2014, vol reunir tots els professionals especialitzats en matèria fiscal, comptable i laboral que es dediquen de forma principal i preferent l'assessorament tributari, comptable i laboral bé sigui per compte propi o aliè, fomentant una cultura associativa dins l'àmbit de Catalunya. Una societat on s'exigeix un assessorament multidisciplinar, l'ACAT és la primera associació a Catalunya i a la resta de l'Estat Espanyol que pretén aglutinar sota un mateix paraigua als assessors fiscals, comptables i laborals, perquè cada vegada més som conscients del que interrelacionat que estan aquestes tres professions.

En un marc globalitzador que fomentarà la lliure col.legiació en moltes professions, creiem necessari comptar amb una associació oberta i participativa que englobi els professionals de la tributació, la comptabilitat i l'assessorament laboral de tot Catalunya amb la finalitat de potenciar, protegir, diginificar i formar els nostres associats.

El principal objectiu de l'ACAT és dotar als seus membres de les millors eines per a l'exercici de la seva activitat professional en tots els àmbits possibles. L'ACAT treballa activament perquè els seus membres accedeixin a una formació permanent de qualitat i accedeixin a una informació d'interès per a la professió de forma ràpida i eficaç, així com publicacions d'interès, eines de treball, documentació i consultes personalitzades que facilitin el dia a dia de nostres associats.

Entre els objectius de l'ACAT està també permetre als associats intervenir en la nostra vida associativa a través de les comissions de treball que es vagin creant, així com fomentar la nostra influència en els diferentes canvis normatius que es produeixin per tal que es tingui en compte la veu dels experts en la matèria fiscal, comptable i laboral.

Finalment, l'ACAT té com a finalitat potenciar i defensar la imatge de l'Assessor Fiscal, Comptable i Laboral i la difusió de la seva importància en la vida política, social i econòmica catalana, espanyola i europea.